Top 5 Wednesday (1)

unnamed-1

Днес реших да напиша една бърза и кратичка публикация, и какво би било по-подходящо от Top 5 Wednesday. :3 Тази седмица темата, в чест на излизането на Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2 този петък, е топ 5 любими момента от трилогията „Игрите на глада“. Това бе една от първите трилогии, които прочетох, така че е една от любимите ми. Нямам търпение да видя и последния филм, но ми е малко тъжно, че вече всичко ще приключи. А ето и моментите, които ми въздействаха най-силно.

Hunger-Games-Catching-Fire-wedding-dress

  1. Когато Катнис разрушава арената на 75-тите игри, а по-късно Гейл й казва, че „няма вече Окръг 12“ (Възпламеняване). Помня, че когато прочетох последния ред на „Възпламеняване“ исках да хвърля книгата някъде. Едва успях да издържа докато отида да си купя третата.
  2. Когато Катнис започва да пее „Дървото на обесения“ (Сойка-присмехулка). Отново останах без думи и страшно се разчувствах.
  3. Когато сватбената рокля на Катнис я превърна в Сойка-присмехулка (Възпламеняване). Велик момент! Бях затаила дъх.
  4. Сцената в пещерата в „Игрите на глада“, когато Катнис лекуваше Пийта. Дори да не харесвам особено Пийта, тази сцена ми стопли сърцето, а и факта как Катнис бе готова да се жертва за него.
  5. Сцената с Джоана в асансьора. (Възпламеняване). Нямаше как да не включа тази адски забавна сцена! А лицето на Катнис във филма е безценно.

 

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s