Top 5 Wednesday (1)

unnamed-1

Днес реших да напиша една бърза и кратичка публикация, и какво би било по-подходящо от Top 5 Wednesday. :3 Тази седмица темата, в чест на излизането на Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2 този петък, е топ 5 любими момента от трилогията „Игрите на глада“. Това бе една от първите трилогии, които прочетох, така че е една от любимите ми. Нямам търпение да видя и последния филм, но ми е малко тъжно, че вече всичко ще приключи. А ето и моментите, които ми въздействаха най-силно.

Hunger-Games-Catching-Fire-wedding-dress

  1. Когато Катнис разрушава арената на 75-тите игри, а по-късно Гейл й казва, че „няма вече Окръг 12“ (Възпламеняване). Помня, че когато прочетох последния ред на „Възпламеняване“ исках да хвърля книгата някъде. Едва успях да издържа докато отида да си купя третата.
  2. Когато Катнис започва да пее „Дървото на обесения“ (Сойка-присмехулка). Отново останах без думи и страшно се разчувствах.
  3. Когато сватбената рокля на Катнис я превърна в Сойка-присмехулка (Възпламеняване). Велик момент! Бях затаила дъх.
  4. Сцената в пещерата в „Игрите на глада“, когато Катнис лекуваше Пийта. Дори да не харесвам особено Пийта, тази сцена ми стопли сърцето, а и факта как Катнис бе готова да се жертва за него.
  5. Сцената с Джоана в асансьора. (Възпламеняване). Нямаше как да не включа тази адски забавна сцена! А лицето на Катнис във филма е безценно.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s