„И заживели щастливо“ от Кийра Кас

Запознайте се с принц Максън, преди да се влюби в Америка, както и с момиче на име Амбърли, преди да стане кралица. Вижте как протича Изборът през очите на пазач, наблюдаващ как първата му любов се отдалечава, и момиче, което се влюби в момче, което не бе принца.

„И заживели щастливо“ е допълнение към поредицата untitled„Изборът“. Когато разбрах, че издателство „Егмонт“ ще издадат книгата се зарадвах много. Наистина харесвам поредицата, и възможността да надникна в мислите на останалите главни герои доста ме развълнува. Няма да лъжа, имах големи очаквания за книгата, и за моя голяма радост – те се оправдаха.

Ставаме свидетели на някои моменти, които са представени доста бегло в поредицата, а тук – в по-големи детайли, или на чисто нови сцени, които няма как да не ни разчувстват. В книгата са включени също красиви илюстрации, съпътстващи прекрасните истории на вече познатите ни герои. В допълнение към тях получаваме и няколко по-кратички разказа за това къде са сега участничките от Изборът, а и възможност да видим част от този на кралица Амбърли.tumblr_nx994xeRNh1uirezko1_1280

Кийра Кас има изключително магичен стил на писане, и успява да поднесе историите на героите сладко, но не прекалено. Главната тема в книгата е любовта, а Кас успява да я представи достатъчно реалистично и ненатрапващо, запазвайки личния си стил.

Твърдо заявявам, че ако се нуждаете от някоя поредица, изпълнена с хубави емоции и приятни, стоплящи сърцето моменти – „Изборът“ и „И заживели щастливо“ са точно за вас! Гарантирам, че ще останете приятно изненадани.

източници на снимките: 1,2.

Едно мнение за “„И заживели щастливо“ от Кийра Кас

  1. Pingback: November Wrap Up & December TBR! | Books are magic.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s