Burn, Rewrite or Reread Book Tag

Благодарности на Елена за този много забавен, но и болезнен, таг! Правилата му са простички – тегля три книги, чиито заглавия предварително съм сложила в специалното ми бурканче, а след това избирам коя от тях да изгоря (метафорично), коя да пренапиша и коя – препрочета. За да ми е максимално трудно имам 18 любими заглавия или 6 рунда. Много се надявам да не искам да скоча от някъде, след като направя този таг, но пък хей, може би няма да боли чак толкова. Хм, дали. Аз от своя страна каня Нора, Памела и Юлия. Да започваме!

Рунд I.
„Крес“ от Мариса Мейър. „Академия за вампири“ от Ришел Мийд.
„Игра на тронове“ от Джордж Р. Р. Мартин.

Това всъщност не е чак толкова трудно. От тези три книги май харесвам най-малко „Игра на тронове“, въпреки че и тя ми е любима, но за съжаление този път ще изгори. Бих пренаписала „Крес“, нищо че си е перфектна и така, но с „Академия за вампири“ имам повече хубави спомени, затова ще я препрочета и ще си ги припомня. Добре започваме.

Рунд II.
„Възпламени ме“ от Тахере Мафи. „Хари Потър и Нечистокръвния принц“ от Дж. К. Роулинг.
„Принцеса с часовников механизъм“ от Касандра Клеър.

Направо имах чувството, че съм в „Игрите на глада“ и тегля кой да е следващият, който ще умре скоро. Този рунд е ужасен. Ъх. *мисли 5 часа* Добре. Ще изгоря „Възпламени ме“ (СЪЖАЛЯВАМ), ще препрочета „Хари Потър и Нечистокръвния принц“ и ще пренапиша „Принцеса с часовников механизъм“, че да не умира един герой. Така май ще е най-честно. Но още боли…

Рунд III.
„Възпламеняване“ от Сюзан Колинс. „Кръвта на Олимп“ от Рик Риърдън.
„Лейди Полунощ“ от Касандра Клеър.

По дяволите. Мразя се. Ами… май „Възпламеняване“ ще си гори и пламти, а „Кръвта на Олимп“ ще получи нов край. Или среда. Или начало. Все нещо ново ще измисля. А с „Лейди Полунощ“ ще се срещнем отново.

Рунд IV.
„Фенка“ от Рейнбоу Роуъл.
„Аз съм пратеникът“ от Маркъс Зюсак.
„Кралица на сенките“ от Сара Дж. Маас.

Защо, защо, защо, защо сложих все толкова хубави книги, защо… Ох, съжалявам Зюсак, книгата ти ще трябва да изгори… „Кралица на сенките“ ще я пренапиша малко, нямам си никаква идея как, но все нещо ново ще добавя, а „Фенка“ ще препрочета. Боже, боли.

Рунд V.
„Пророчеството на гарвана“ от Маги Стийвотър. „Играч първи, приготви се“ от Ърнест Клайн.
„Целувка за Ана“ от Стефани Пъркинс.

Кой слага все любими книги в таг, в който трябва да изгориш някоя? А, да. Аз, кой друг. Ъх, трудно е. Много обичам и трите книги, ноо… май ще изгоря „Играч първи, приготви се“. Но, хей, имам добра причина – тя ми е била любима най-малко време!… Та, ще препрочета „Пророчеството на гарвана“ и ще пренапиша „Целувка за Ана“ само, за да я направя дори още по-хубава. Надявам се.

Рунд VI.
„Последната империя“ от Брандън Сандерсън. „Похитителят на мълнии“ от Рик Риърдън.
„Ясновидците“ от Либа Брей. 

Ще горя в Ада заради този таг. С Хадес ще си станем дружки. Колкото и да ме боли, май ще изгоря „Ясновидците“. Просто другите ги обичам повече от нея, НО СЪЖАЛЯВАМ. Налагаше се. Бих пренаписала „Последната империя“, една специална сцена по-точно, от която много ме боля. И още ме боли. А пък „Похитителят на мълнии“, на която не мога да направя нищо, твърде близо до сърцето ми е, ще си я препрочета. Отново.

Ами… това беше един от най-болезнените тагове някога. Благодаря, Ели, определено усещам твоята болка. Надявам се тага да ви е харесал, както и да не ме съдите за изборите ми по-горе… Е, поне ще се запозная с Хадес.

4 мнения за “Burn, Rewrite or Reread Book Tag

  1. Добре,мислих си че аз съм прецаканата,но Теди…защо не написа някоя книга,която не ти допада толкова? Мен чак ме заболя..Благодаря ти обаче,че реши да се подложиш да този мъчителен таг 😀

    Харесвам

Вашият коментар