The Autumn Book Tag

Fall-Desktop-Wallpapers-Photo-Desgin2s.jpg

Знам, че този месец пускам главно тагове, но, за съжаление, нямам много време за четене. Есента е един от любимите ми сезони и много се развълнувах, когато видях тематичния книжен таг. Благодаря на Мели за него, а аз от своя страна предавам щафетата на Кая, ГабриелаЕва и Елена

1. Кое е любимото ти нещо относно есента?
Почти всичко. Обичам красивите есенни пейзажи, падането на листата, факта, че можеш да се сгушиш с одеяло и чаша чай, завръщането на сериалите, есенния гардероб, страхотните книги, които излизат и дори част от шума около започването на училището. Есента е повече от красива.

2. Коя книга ти напомня за училищните дни?
Поредицата „Магистериум“ на Холи Блек и Касандра Клеър, защото четох първите две книги точно когато започвах X и XI клас, а третата също ще прочета скоро. Винаги когато ги погледна си спомням за училищните дни.

3. Коя корица ти напомня за есента?

 

4. Коя е любимата ти хорър или Хелоуин история?
Не си падам особено по страшните неща – плаша се твърде лесно, затова и ги избягвам. Може да се каже, че „Часът на чудовището“ е подходяща за Хелоуин, така че избирам нея. Книгата е повече от страхотна и със сигурност е една от любимите ми.

5. Кой е любимият ти хорър или Хелоуин филм?
Май съм чела повече „страшни“ книги, отколкото съм гледала филми, но хелоуинските филми на Дисни са едни от любимите ми! Преди (понякога дори сега) с нетърпение чаках да видя каква ще бъде специалната хелоуинска програма на Дисни и веднага сядах пред телевизора. Много обичам Halloweentown и Twitches, а от не-Дисни филмите – The Addams Family, Casper, Hocus Pocus и дори „Хари Потър“, защото Хелоуин и Коледа са перфектното време за „Хари Потър“. Както и всяко друго.

TSA_cover.jpg6. Кое излизане на книга през есента очакваш най-много?
Знам, че „Бляскавият двор“ от Ришел Мийд трябва да излезе скоро, но не знам кога точно, така че него. Също така доколкото знам Ибис ще издадат Tales from the Shadowhunter Academy, за които също нямам търпение.

7. Кое излизане на филм през есента очакваш?
Fantastic Beasts and Where to Find Them!!! Нямам никакво търпение.

8. Кои три книги планираш да прочетеш тази есен?
„Бронзовият ключ“, „Бляскавият двор“ и може би „Джейн Еър“ или „Тайната история“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s