Blogmas #1 или част от плановете за декември

Последните два дни всичко, което виждах във фейсбук бяха постове, свързани с Blogmas и планове за декември. Мислех, че не искам да участвам в blogmas, че няма да имам време и най-вече – няма да имам за какво да пиша, но пък днес цял ден ми е едно такова хубаво, уютно и коледно и реших, че много ми се пише в блога и то за всякакви неща. Не казвам, че ще ви досаждам абсолютно всеки ден с някакви странни и безсмислени за повечето от вас постове, не казвам и че всичко ще е много интересно, но пък ще се радвам сама да разбера на какво съм способна и до колко ще издържи мотивацията ми. С две думи – знам, че вече изоставам, но може би, може би ще пробвам blogmas. С ден закъснение.

Всъщност пиша този пост вечерта на първи декември, но пък днес вече пуснах ревю и е по-добре да го публикувам утре. Тоест днес. Така де… днешният пост няма по-велика цел от тази да ви информира за плановете ми за месеца и да ви сподели какво да очаквате от мен. Първо, трябва да пусна wrap up-а си за ноември, който вероятно ще кача в събота. Напоследък съм доста неориентирана. Второ, от мен очаквайте (поне засега такъв е планът) постове от вида на какво успях да постигна през 2016, любими книги за годината, ревюта, разбира се, тагове също, но и ще се постарая да пускам дейли постове, може би нещо като routines или напълно random постове свързани с мислите и деня ми, или поне коледни такива – списък с песните, които моментално ми докарват коледно настроение или пък топ филми/книги, които да изгледате/прочетете този декември. Може и да споделя някоя рецепта за сладки, която се осмеля да направя и се получи добре. Такива дреболии.

И знам, че този пост е пълен с ramblings, но ще ме изтърпите още мъничко. Стоя си сега, четвъртък вечер, и си мисля колко ме изтощава геометрията. Ще пиша матура математика, нещо, което учудва много хора, но пък аз си харесвам предмета и си мисля, че ще се справя. Геометрията обаче наистина ме изтощава, а дори топлият чай с мед, който току що изпих, не може да ми помогне с решаването на следващата задача. Чието решение вероятно е много, много лесно… Както и да е. Надявам се този опит за blogmas или каквото там излезе да е успешен и най-вече – постовете да са достатъчно интересни, че все пак някой да ги чете. Забравих половината неща, които щях да кажа, но май бях достатъчно подробна. Надявам се и покрай тези малки рубрики да ме опознаете по-добре и естествено – можем да говорим за всичко в коментарите. Или някъде другаде. Честит декември на всички от мен, ще се видим утре. И в неделя, надявам се. Все нещо ще измисля.

П.П. Много обичам снега. ❤

2 мнения за “Blogmas #1 или част от плановете за декември

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s