Top 5 Wednesday (14)

tp2.jpg

Днешната Top 5 Wednesday тема е доста интересна – фитнес рутини на книжни герои, които искаш да имаш, защото може да бъде тълкувана по различни начини. Самата създателка на Top 5 Wednesday е добавила, че далеч не е задължително да се включват единствено фитнес навици, може да се споменат герои, които например обичат да готвят и какво ли още не. Аз самата реших да тълкувам темата като различни рутини на книжни герои, от където ще дойде и разнообразието в отговорите ми. Все пак, не само фитнес навиците правят рутина, а по-скоро всяко наше хоби, което вършим често, нали?

5. Фейра – „Двор от рози и бодли“ – рисуване
Винаги съм се възхищавала на хората, които могат да рисуват, защото това е нещото, в което изобщо, ама изобщо не ме бива. Може би ще успея да се справя поне малко с всяко нещо в този списък, освен рисуването. За мен то е нещо много далечно, извънземно даже, защото така и не успях да проумея как хората създават толкова красиви картини единствено с ръцете си. Мога само да мечтая за нещо подобно…

4. Пийта – „Игрите на глада“ – печене
Споменавала съм в блога, че обичам да готвя, а печенето на разни бисквитки и сладкиши е най-забавната част. Дълго мислих кой ли герой е добър пекар, докато не се сетих за Пийта от „Игрите на глада“, който и без това не споменавам достатъчно често. Ако можех да украсявам торти като него, щях да съм зарязала всичко и да съм отворила сладкарница.

Свързано изображение3. Квоте – „Името на вятъра“ – свирене
Преди години се случи да ходя на уроци по пиано, но така и не се научих да свиря нещо по-трудно, а уроците ми продължиха може би около месец. Не умея да свиря на друг инструмент, то и на пиано не ми се получава, но винаги ми се е искало да мога. Квоте от „Името на вятъра“ е забележителен музикант, инструментът му е лютня, на каквато аз надали някога ще се опитам да свиря, но талантът му е неоспорим.

2. Emily – ‘Since You’ve Been Gone’ – тичане
И аз като Емили от ‘Since You’ve Been Gone’ много харесвам тичането, макар никога да не съм го практикувала извън часовете по физическо и уличните игри от детството ми. Мисля обаче, че бягам що-годе бързо, а и чувството да се движиш по-бързо от останалите предмети и лица около теб е невероятно. Може би ако наблизо имаше парк, който да е подходящ за тичане, защото стадионите далеч не са моето нещо, и някой, който да се съгласи да тича с мен, бих изпълнявала тази активност по-често.

1. Кат – „Фенка“ – писане
Май в този списък обикновените рутини станаха повече от фитнес тренировките, но нека има малко разнообразие. Неведнъж съм казвала колко обичам да пиша, предполагам съществуването на този блог също го показва, но напоследък така и не мога да се накарам да седна и да започна да пиша художествена литература. Липсват ми моментите, когато пишех разни истории по цял ден, затова и завиждам на Кат от „Фенка“ за отдадеността ѝ. Дано и аз открия своята мотивация скоро.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s