Какво гледах през декември 2018

macys-fireworks.jpg

Честита нова година, мили читатели! Нека 2019 да е изпълнена със здраве, щастие, невероятни спомени и много усмивки! Днес съм тук с последния поглед към 2018, а именно всички филми, които изгледах през декември. Определено получих задължителната доза коледни филми, тук-там разнообразих и с някой друг, но от всички останах повече от очарована.

Резултат с изображение за the princess switch posterThe Princess Switch
И нека сезонът на очарователните изтъркани коледни филми да започне! Винаги съм имала слабост за подобен тип филми, а когато към тях се включи някоя кралска особа – вече съм продадена! Това надали ще е последният такъв филм за месеца, но е първият за този сезон – ‘The Princess Switch’ съчетава всичко, което обичам в коледните филми – забавни, но и стоплящи сърцето моменти, романтика, малко драма и много сняг! Като прибавим Ванеса Хъджинс и един силно познат, но толкова любим похват – две идентични героини, които разменят местата си, ‘The Princess Switch’ нямаше как да не ми хареса, колкото и да е предвидим.

Резултат с изображение за fantastic beasts the crimes of grindelwald movie posterFantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Преди да изгледам втората част на ‘Фантастични животни’, просто трябваше да си припомня първата! За моя радост, филмът ми хареса дори повече втория път, защото забелязах детайли, които бях изпуснала първоначално, а и след като знаех края, бе по-интересно да видя как всичко води до него. ‘The Crimes of Grindelwald’ бе просто… невероятен! Знам, че много хора не останаха доволни след гледането му, но аз не съм от тези, които следят детайлите прекалено много и се сърдят за всяко нещо, което не пасва с останалите, защото все пак филмът е направен, за да те забавлява и развлича, а това определено успя да направи! Е, имаше някои неща, които ми се видяха леко странни, сравнени с останалите филми, които познаваме и обичаме, но не може всичко да е перфектно. За мен ‘The Crimes of Grindewald’ бе страхотен – отново имаше интересни и страшно сладки животни, нови персонажи се присъединиха към перфектния каст, за да го направят още по-изумителен, а напрегнатите и изненадващи моменти бяха от самото начало, до самия край! Със сигурност бих гледала този филм още много, много пъти и ви го препоръчвам горещо!

Резултат с изображение за bird boxBird Box
„Кутия за птици“ е една от най-различните и интересни книги, които съм чела от две години насам, че и изобщо. Бях много развълнувана, когато разбрах, че ще правят филм по нея и се развълнувах още повече, когато излезе няколко дни по-рано от плануваното! Не помнех много от детайлите, но имах някаква представа за основните събития и да ги видя на екрана пред мен бе просто уникално. Макар да знаех развръзката и случващото се да не бе изненадващо за мен, филмът все пак ме накара да стоя в напрежение, да се чудя какво ще се случи и кой ще оцелее. Много съм доволна от изгледаното, мисля че Netflix са се постарали и са направили един страхотен филм и се надявам другите книги на Джош Малерман също да бъдат екранизирани, защото го заслужават!

Резултат с изображение за four christmasesFour Christmases
Почти сигурна съм, че отсега нататък ще гледам единствено коледни филми до края на декември, а може би и началото на януари. „Четири Коледи“ например срещам из телевизията и интернет от години и макар да си мислех, че съм го гледала, осъзнах, че не съм, но веднага поправих тази грешка! Филмът бе много забавен, смях се от сърце и към края дори се разчувствах силно. Хареса ми, че действието не спираше и как краят бе свързан с началото. Препоръчвам ви го!

Свързано изображениеLove Actually
Ако се чудите какво да правите през някоя от следващите Коледи или просто ви е скучно – ‘Love Actually’ е перфектният избор за такъв момент! Не знам как съм чакала толкова години, за да изгледам този филм, но съм повече от щастлива, че най-накрая го направих, защото бе страшно очарователен, мил, забавен и интересен! Обожавам филми с много различни гледни точки, които накрая се сливат, а когато се развиват на Коледа е още по-хубаво! Тук конкретно любими ми станаха двамата души, които говореха различни езици, защото стоплиха сърцето ми и ми доказаха още веднъж, че за любовта език и граници няма. Невероятен филм, гледайте го ако още не сте!

Резултат с изображение за the christmas chroniclesThe Christmas Chronicles
Netflix са надминали себе си с ‘The Christmas Chronicles’! Но как иначе, все пак филмът е от хората зад „Сам вкъщи“ и първите филми за „Хари Потър“. Решите ли да гледате ‘The Christmas Chronicles’ се пригответе за много коледна магия и две деца, решили да направят нещо, което никой досега не се е осмелил да пробва – да заснемат Дядо Коледа. Планът им обаче бързо се проваля, а приключенията около него нямат край – от посещение на ареста, до Северния полюс. Този филм определено направи Коледа още по-специална, а усмивката не успя да слезе от лицето ми. Със сигурност ще повторя гледането му! Само един въпрос – къде е Рудолф?

Резултат с изображение за a christmas prince the royal wedding posterA Christmas Prince: The Royal Wedding
Миналата година ‘A Christmas Prince’ плени сърцето ми, затова нямаше шанс да пропусна продължението му! В ‘The Royal Wedding’ Амбър вече се чувства малко по-добре сред кралското семейство, но изненадите нямат край, а преди най-важният момент в живота ѝ всичко може да се обърка! Особено ако и плановете на крал Ричард след първата му година в управление не вървят така добре, както е трябвало. Втората част на този прекрасен филм на ‘Netflix’ отново ме накара да се забавлявам силно и макар че предвидих някои от нещата, които се случиха – да тръпна в очакване какво ще последва. Не го пропускайте!

Леле, доста филми на Netflix съм изгледала…

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s