Какво гледах през юни 2019

tumblr-watching-movies.jpg

Първият ми работен месец определено бе доста натоварен, но все пак успях да намеря време тук-там за някой нов филм и дори изгледах един страхотен сериал отначало, за което съм много доволна. А ето и кои са попаденията ми за месец юни:

ФИЛМИ

Резултат с изображение за fighting with my familyFighting with My Family
В началото на годината срещнах трейлъра на ‘Fighting with My Family’, който веднага ме привлече, защото показваше история по действителен случай, за едно семейство, в което всички са кечисти, а мечтата на двете им най-малки деца – Сарая и Зак – е да работят в WWE. Когато Сарая е на 18 обаче, само тя бива избрана за знаменитата работа, а по-големият ѝ брат – не, след което историята им се разделя и претърпяват и падове, и възходи. Филмът бе много интересен и доста забавен, имаше прочувствени моменти, хумористични случки, много тренировки, защото все пак да си кечист е трудно, и много семейна любов. Определено го препоръчвам, дори да не се интересувате от кеч – ще ви хареса!

Резултат с изображение за extremely wicked shockingly and vileExtremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Убиецът Тед Бънди е само едно от най-ужасяващите събития, случвали се в Америка, но според мен е важно такива неща да бъдат показвани и хората да знаят за тях – защото е страшно грешно и просто отвратително. Заради филмът на ‘Netflix’ по тази тема успях да се запозная по-обстойно с историята му и не мога да повярвам на какво са способни някои хора. ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ е страхотен филм, защото показва Тед като човекът, когото са виждали хората – красив, чаровен, забавен, но със страшно тъмна душа и Зак Ефрон е перфектен за ролята. Много хора коментираха, че филмът изкарва Бънди невинен, но това изобщо не е така. Това, че е изглежда такъв, не означава, че е. И смятам, че повече хора трябва да видят филма. Страхотен е!

Резултат с изображение за murder mysteryMurder Mystery
Забавните филми са още по-добри, когато в живота ти не всичко е особено забавно, така че се насладих максимално на ‘Murder Mystery’ и за непретенциозен, обикновен филм, той успя да ме изненада неведнъж. Това е продукция на ‘Netflix’ с участието на Дженифър Анистън и Адам Сандлър в главните роли и Люк Еванс и Джема Артъртън, други мои любимци, в поддържащите. Действието не спираше, като всичко се въртеше около разрешаването на убийство, докато главните ни герои са на почивка в Европа, която обаче ги въвлича в какви ли не приключения и препятствия. Хуморът бе на ниво, имаше някои страшно забавни моменти, историята също ми хареса, а играта дори няма да коментирам. Дайте му шанс, ако си търсите нещо по-леко, със сигурност ще ви хареса!

Резултат с изображение за little posterLittle
Трейлърът на ‘Little’ привлече вниманието ми преди месеци и след като излезе и в онлайн пространството, реших да го изгледам. Филмът разказва за живота на една жена, която от тормозено в училище момиче се превръща в шеф на технологична компания, който… тормози подчинените си. Всичко обаче се преобръща, когато едно дете си пожелава Jordan отново да стане малка, а после желанието ѝ се сбъдва, което въвлича много интересни ситуации, като връщането на Jordan в училище, неспособността ѝ да пие и да излиза с приятеля си.  ‘Little’ бе доста забавен, с постоянно действие, остроумни диалози и страхотна музика! Определено успя да ме разведри, така че го погледнете.

Резултат с изображение за the perfect date posterThe Perfect Date
По някаква причина предпочитам лятото да гледам по-леки и ненатоварващи филми, защото когато навън е слънчево и приятно, обичам и настроението ми да е такова. ‘The Perfect Date’ е перфектният пример от ‘Netflix’, още една тийн романтика с участието на Noah Centineo, Camila Mendes и Laura Marano, която разказва за Brooks, момче, мечтаещо да учи в Йейл, което, за да събере пари, създава с приятеля си приложение, в което момичетата да го наемат за фалшиви срещи, като избират какви качества да има и как да се държи. Идеята му е доста добра, докато нещата не тръгват в друга посока, а в същото време борбата му да намери себе си не спира. Филмът ми хареса много, дори ми напомни някои неща, за които бях забравила и се радвам, че го гледах. Страхотните актьори направиха историята още по-добра, а аз ви го препоръчвам горещо!

СЕРИАЛИ

Резултат с изображение за mr robot posterMr. Robot
Реших да изгледам ‘Mr. Robot’ за втори път, защото първият бе отдавна и исках да си припомня историята, преди евентуалното излизане на четвърти сезон тази година, но и защото, честно казано, преди това не разбрах почти нищо от сериала. Вторият път успях да му се насладя много повече, защото не бях толкова объркана за това какво се случва, а и гледах всички сезони почти наведнъж, с български субтитри, което малко или много подпомогна разшифроването на историята, която е доста сложна, многопластова и караща те да мислиш. Това е един от най-страхотните сериали, правени някога, защото макар да следва една-единствена линия, всеки от епизодите е направен по различен начин, вмъкнати са толкова много похвати, комедийни или драматични, че гледането му се превръща в невероятно приключение. Актьорската игра също е на страшно високо ниво, не само Рами Малек, но и всичките му колеги преминават през толкова много емоции и различни страни, че няма как да не видиш колко добри са в работата си. Препоръчвам този сериал на всички, защото е напрегнат, интересен, изненадващ и пълен със следи и загадки. Сега остава само да изчакам излизането на четвърти сезон, който със сигурност ще е още по-добър от предишните!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s